03.07.2020 Tarihli Anons (İlan) Metni

Cenaze merhume.Merhum duran fidan'ın eşi.Hakan ve emine fidan'ın anneleri.Bedirettin bozkurt'un kayınvalidesi.Adem yıldız'ın halası.Turan ve hasan şekerci'nin teyzeleri.Esma fidan vefat etmiştir.Merhumenin cenazesi asri mezarlığına defnedilecektir.

Cenaze merhume.Hasan teş'in eşi.Osman,ahmet ve gazi bozkurt'un kardeşleri.Talip,abdulkadir,şengül,hacer,sebiha,neslihan ve şaziye irgin'in anneleri.Keziban teş vefat etmiştir.Merhumenin cenazesi yazıtepe köyüne defnedilecektir.

Zabıta müdürlüğünden duyurulur.

Cuma pazarımız aynı yerinde bu gün açık bulunmaktadır.Halkımıza Duyurulur.

Cenaze merhume.Amasya'nın şeyhsadi köyünden şeker fabrikasından emekli ahmet öztürk'ün eşi.İlçe tarımda veteriner muhammet sadi öztürk,hatice ile öğretmen ferahnaz öngen ve şakire çimenin anneleri.Öğretmen fatih öngen'in kayınvalidesi.Necati,mustafa ve abduulah öz'ün ablaları.Emine öztürk vefat etmiştir.Merhumenin cenazesi amasya'nın şeyhsadi köyüne defnedilecektir.

Kıymetli Vatandaşlarımız; Korona Virüs Salgını İle Mücadelede,Yeni Bir Döneme Giriyoruz!Artık,Kontrollü Sosyal Hayat Dönemindeyiz.Lütfen Rehavete Kapılmayarak,Tedbiri Elden Bırakmayalım.Maske Takmaya,Sosyal Mesafeye ve El Temizliğine Dikkat Edelim.Tüm Kurallara Hassasiyetle Uyarak,Bu Dönemi Hepbirlikte Aşacağız.Sabrınız Ve Dikkatiniz

İçin Teşekkür Ederiz.

Temizlik işleri müdürlüğünden duyurulur.

Bugün saat 19:00 ile gece 24:00 saatleri arasında ilçemiz fatih,güneş,meydan,pazar,kova,ray,yunusemre ve yavuzselim mahallelerinde ilaçlama yapılacağından dolayı çocuklarınızı ilaçlama aracından uzak tutmanız önemle rica olunur.

Oluşturulma Tarihi : 03.07.2020