06.07.2020 Tarihli Anons (İlan) Metni

Cenaze merhume.İskele mahallesi esnaflarından veysel ve millieğitim'den emekli osaman yaralı'nın anneleri.İğdeli köyünden celal,cemal,kemal,fevzi,ömer veturhal belediye personeli erdal turan'ın teyzeleri.Çenesizler fabrikası personeli musa,cemal,ve mehmet ziriğ'in anneanneleri.Kazım yaralı'nın yengesi kayalı yaralı vefat etmiştir.Merhumenin cenazesi iskele mezarlığına defnedilcektir.

Cenaze merhume.Alparslan ortaokulu öğretmeni murtaza öztürk'ün annesi eski çağlar'ın ablası.Hamidiye köyünden sebahattin daştan'ın teyzesi.Hayriye öztürk vefat etmiştir.Merhumenin cenazesi fındıcak köyüne defnedilecektir.

Cenaze merhum.Zilenin ede köyünden şeker fabrikasından emekli merhum ömer cengiz'in oğlu.Elektirikçi mustafa,mehmet,ve fatih cengizin abileri.Ali ve ismail cengiz'in amcaoğulları.Salih samet ve abdurrahman cengiz'in amcaoğulları salih,samet ve abdurrahman cengiz'in amcaları.Tokat kuran kursundan emekli ömer cengiz vefat etmiştir.Merhumun cenazesi dokuz taşlar mezarlığına defnedilecektir.

4- 15:50

Temizlik işleri müdürlüğünden duyurulur.

Bugün saat 19:00 ile gece 24:00 saatleri arasında ilçemiz hacılar,boyacılar,gündoğdu,cumhuriyet,mimarsinan ve osmangazi  mahallelerinde ilaçlama yapılacağından dolayı çocuklarınızı ilaçlama aracından uzak tutmanız önemle rica olunur.

Oluşturulma Tarihi : 06.07.2020