08.07.2020 Tarihli Anons (İlan) Metni

Cenaze merhume.Ayranpınar köyünden hüsamettin,hüseyin,nihat ve ilçe tarım personeli yusuf bal;ın anneleri.Orhan,ali,murat ve cem bal;ın babanneleri.Yeter bal vefat etmiştir.Merhumenin cenazesi ayranpınar köyüne defnedilecektir.

ilçe emniyet müdürlüğünden duyurulur.Sizleri telefonla arayarak kendisini polis,savcı ve asker olarak tanıtan para ve kimlik bilgilerinizi isteyenlere kesinlikle itibar etmeyiniz halkımıza önemle duyurulur.

Cenaze merhume.Turhal sanayi esnaflarından murat otomotiv mehmet ve ahmet gün'ün anneleri.Murat ve semih gün'ün babanneleri.Zahide gün vefat etmiştir.Merhumenin cenazesi kale mezarlığına defnedilecektir.

Temizlik işleri müdürlüğünden duyurulur.Bu gün saat 19:00 ile gece 24:00 saatleri arasında ilçemiz borsa mahallesi,hamam,varvara,celal,kazımkarabekir ve müftü mahallelerinde ilaçlama yapılacağından dolayı çocuklarınızı ilaçlama aracından uzak tutmanız önemle rica olunur.

Oluşturulma Tarihi : 08.07.2020