09.07.2020 Tarihli Anons (İlan) Metni

Amasya'nın Keçeli Köyünden Hamdi OK 'un Annesi.Turhal Devlet Hastanesi Personeli Muharrem OK 'un Kayınvalidesi.Zeynep OK Vefat Etmiştir.Merhumenin Cenazesi Keçeli Köyüne Defnedilecektir.

Yıldızeli Yukarı Ekecik Köyünden Müftü Mahallesi Sakinlerinden İnşaat Ustası Erdal ERYİĞİT'in Babası.Burak,Gökhan ve Cansel ERYİĞİT'in Dedeleri.Necip ERYĞİT Vefat Etmiştir.Cenazesi Asri Mezarlığına Defnedilecektir.

Belediye Personeli Yunus Emre ATAK ve Enes ATAK 'ın Babaları.Ali ve Recep ATAK'ın Kardeşi.Mali Müşavir Hasan ve Haşim GÜNAYDIN'ın Halaoğulları.Şeker Fabrikasından Emekli İsmail ATAK Vefat Etmiştir.Cenazesi Zile'nin Ede Köyünde Defnedilecektir.

Kıymetli Vatandaşlarımız; Korona Virüs Salgını İle Mücadelede,Yeni Bir Döneme Giriyoruz!Artık,Kontrollü Sosyal Hayat Dönemindeyiz.Lütfen Rehavete Kapılmayarak,Tedbiri Elden Bırakmayalım.Maske Takmaya,Sosyal Mesafeye ve El Temizliğine Dikkat Edelim.Tüm Kurallara Hassasiyetle Uyarak,Bu Dönemi Hepbirlikte Aşacağız.Sabrınız Ve Dikkatiniz

İçin Teşekkür Ederiz.

5-15:30

Turhal Eski Sanayi Esnaflarından Hüsamettin BAYRAKTAR 'ın Eşi.Turhal PTT'den Emekli Melahat BAYRAKTAR Vefat Etmiştir.Cenazesi Tokat Erenler Mezarlığına Defnedilecektir.

6-16:05

Temizlik işleri müdürlüğünden duyurulur.Bu gün saat 19:00 ile gece 24:00 saatleri arasında ilçemiz borsa mah.hamam mah.varvara mah.celal mah.kazımkarabekir mahallesi ve müftü mahallerinde ilaçlama yapılacağından dolayı çocuklarınızı ilaçlama aracından uzak tutmanız önemle rica olunur.

Oluşturulma Tarihi : 09.07.2020