15 TEMMUZ ŞEHİTLER AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Turhal Belediyesi tarafından Müftü Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Aile Sağlığı Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Törene Turhal Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER, Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil GÖÇER, AK Parti Turhal İlçe Başkanı Abdullah AY, Protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Başkanımız BEKLER, yapılan hizmetlere dikkat çekerek; “Çeşitli alanlarda hizmet veriyoruz. Bunların içindeki en önemli hizmet şüphesiz ki insan sağlığına verilen hizmettir. Bugün de bir eksiğimizi kapatarak daha iyi bir noktaya gelme gayretindeyiz” dedi.

Başkanımız BEKLER ve protokol üyeleri, hayırlı ve güzel hizmetlere vesile olması temennisi ile açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından Aile Sağlığı Merkezi gezildi.

Oluşturulma Tarihi : 10.04.2017