15 TEMMUZ ANISINA ŞEHİTLER ORMANI OLUŞTURULDU

Turhal Belediyesi tarafından 15 Temmuz Anma Programları çerçevesinde 15 Temmuz şehitlerimizin anısına Turhal Seyir Tepesi girişinde ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER, şehit aileleri ve vatandaşların katılımıyla “15 Temmuz Şehitler Ormanı” oluşturuldu.  Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER; “ Bu sene 15 Temmuz’un 1. Yıl dönümünü hep birlikte anıyoruz. Şehitlerimizi anıyoruz. Onları hatırlamak adına bu seneki etkinliklerin arasına bir de şehitler ormanı fikri gündeme geldi. Burada şehre çok yakın bir yerde bulunan hastane tepemizin yüzeyinde her şehidimiz için daha önce bir ağaç dikmiştik. Bu alanda ki boş yerleri de şehitler ormanı olarak değerlendirdik.

Burada bugün kaymakam bey, belediyemiz, diğer resmi kurumlar ve şehit aileleriyle birlikte boş alanları ağaçlandırdık. Tabelamızı asacağız bu ağaçların bakımını belediyemiz üstlenecek. Ve buradan geçen herkes burada bir şehitler ormanı olduğunu görmüş olacaklar. Ayrıca her şehidimiz için bir ağaç dikilmiş olduğunu da görecekler.Bu şekilde şehitlerimizin adları da nesillerden nesillere akıllarda kalmış olacak. Hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Oluşturulma Tarihi : 14.07.2017