HAFTALIK HABER BÜLTENİ VE PROGRAMLAR YAYINLANACAK

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yeni uygulamalar hayata geçiyor.

Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER ; “Turhal belediyesi olarak , Turhal da ve gurbette olan vatandaşlarımızın, çalışmalarımızdan haberdar olabilmeleri için  haftalık özetini, haftalık gündem bülteniyle, her Pazar sosyal medya hesaplarımızdan ve resmi sitemizden yayımlayacağız. Profesyonel  habercilik anlayışından ödün vermeyen arkadaşlarımız ile Pazar akşamları sofralarınıza misafir olmaya talibiz.”

“ Haftalık programlarımız olacak ”

Başkan BEKLER; Sosyal ve Kültürel belediyecilik anlayışını vizyon edinen belediyemiz güncel, haftalık programlar ile vatandaşlarımızın sesi olmaya devam edecek. Her hafta yayımlanacak olan bu programlarımız ile gurbette olan hemşerilerimizin bir nebzede olsa memleket hasretini dindirmiş olacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Oluşturulma Tarihi : 14.11.2017