9 MİLYON TL’LİK SPOR TESİSLERİ YATIRIMI TURHAL’IMIZA HAYIRLI OLSUN !

Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi, Turhal Belediyemiz ve İlçe belediyelerimizin katılımlarıyla Tokat merkez ve ilçelerimizde yapılacak olan spor komplekslerinin imza töreni gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrrem KASAPOĞLU’ nun katılımlarıyla düzenlenen programda protokol anlaşmaları imzalandı.

Belediye Başkanımız İlker BEKLER yaptığı açıklamada, "İmzalanan protokol kapsamında Turhalı’mıza toplamda 9 MİLYON TL değerinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonu yapacağız ve en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağız.

Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrrem KASAPOĞLU’na, Ak Parti Milletvekillerimiz Sayın Av. Özlem ZENGİN, Sayın Av. Yusuf BEYAZIT ve Sayın Av. Mustafa ARSLAN, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Metin POLAT’a ve Ak Parti Turhal İlçe Başkanımız Sayın Abdullah AY’a teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

Oluşturulma Tarihi : 20.02.2020