18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ'NİN 102'NCİ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Turhal’da da törenle kutlandı.

Turhal Belediye Başkanlığı Binası önündeki çelenk sunma törenine Kaymakamı Ahmet Süheyl ÜÇER, Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili AYHAN DEMİREL, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl ÜÇER , "18 Mart 1915 Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan da öte inanç, azim ve yiğitçe örülmüş bir destanın tarihidir." dedi.

Çelenk sunumunun ardından şehit aileleri ve gazilerin onuruna polis evinde verilen yemek programına Başkanımız,  protokol üyeleri, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Oluşturulma Tarihi : 20.03.2017