GÜNCEL HABERLER

Belediye Başkanımız İlker BEKLER, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER’İN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

detaylar için tıklayın
2019-2020 Eğitim Haftası münasebetiyle Turhal Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen programa katıldı. Gerçekleşen programda eğitime yeni başlayan öğrencilerimizin yanında oldu.

BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER 2019-2020 EĞİTİM HAFTASI PROGRAMINA KATILDI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER Celal Mahallesinde, Muhtarımız Turgut ATAY ile birlikte mahallemizin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde gözlemlerken mahalle esnafımız ve hemşerilerimizle tatlı tadında sohbetler etti.

CELAL MAHALLESİ ZİYARET

detaylar için tıklayın
Turhal Geleneksel Kocakavak Güreşleri, Yıldızlar Türkiye Karakucak Güreş Şampiyonası 15 Eylül Pazar günü Şeker Fabrikası Güreş sahasında gerçekleştirildi.

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI TURHAL'DA KOL BAĞLADI...

detaylar için tıklayın
Muharrem ayı dolayısıyla Belediyemiz tarafından vatandaşlarımıza Aşure ikramında bulunduk.

TURHAL'DA AŞURE DAĞITIMI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur AKTAŞ’ın daveti üzerine Bursa’da gerçekleştirilen ‘Kardeş Şehir Buluşması’ programına katıldı.

BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER, BURSA’DA ‘KARDEŞ ŞEHİR BULUŞMASI’NA KATILDI