GÜNCEL HABERLER

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler Turhal Sanayi Sitesindeki esnaflarla düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

BAŞKAN BEKLER SANAYİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

detaylar için tıklayın
Turhal Belediye’sinin düzenlediği Turhal’ın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl dördüncüsünün düzenlendiği ’En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’ nda yarışmacılar ödüllerini aldılar.

EN GÜZEL BALKON VE BAHÇE YARIŞMASI

detaylar için tıklayın
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinleri ikinci demokrasi nöbeti ile devam etti

TURHAL’DA DEMOKRASİ NÖBETİNDE İKİNCİ GÜN

detaylar için tıklayın
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinleri demokrasi yürüyüşü ve demokrasi nöbeti ile devam etti

TURHAL’DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLANILDI

detaylar için tıklayın
15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümü münasebetiyle ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

ŞEHİTLER MEZARI BAŞINDA ANILDI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi, Yeni Belediye Spor Kulübünün düzenlediği yaz spor okullarının açılış töreni Alparslan Ortaokulu bahçesinde yapıldı

TURHAL’DA YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI