GÜNCEL HABERLER

Kışın gelmesiyle birlikte “Çocuklar üşümesin” sloganıyla Tokat İHH Kadın Kollarıyla Turhal Belediyesi Hanımeli ve Kültür Sanat Merkezi İDLİB kampındaki çocuklar için seferber oldu.

TURHAL’DAN İDLİB KAMPINA UZANAN YARDIM ELİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız taşerondan kadroya geçen çalışanlarımızla akşam yemeğinde bir araya gelerek, açıklamalarda bulundu

TAŞERON ÇALIŞANLARIMIZ HALAY ÇEKEREK KADROYA GEÇTİ

detaylar için tıklayın
Belediye başkanımız Yılmaz Bekler Turhal’daki  sendika başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

BAŞKAN BEKLER’DEN SENDİKA BAŞKANLARINA AKŞAM YEMEĞİ

Belediye başkanımız Yılmaz Bekler Turhal’daki sendika başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Yılmaz Bekler açıklamalarda bulundu

GERİ DÖNÜŞÜME E-ATIK İLE DEVAM

Belediye Başkanımız Yılmaz Bekler açıklamalarda bulundu

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız Yılmaz Bekler 2017 Projelerinden Hayvan Barınağını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

TURHALIMIZA BEŞ YILDIZLI BARINAK

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız Yılmaz Bekler Atatürk İlkokulunu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

BAŞKAN BEKLER’DEN ATATÜRK İLKOKULUNA ZİYARET