GÜNCEL HABERLER

NÖBET UĞUR IŞILAK’LA SON BULDU

Turhal’da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri sanatçı Uğur IŞILAK’ın verdiği konserle son buldu.

detaylar için tıklayın
Turhal Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER, geçen yıl Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Enes Pelit'in kardeşinin düğünü için makam aracını tahsis etti.

BAŞKANIMIZDAN ŞEHİDİN KARDEŞİNE BÜYÜK JEST

15 TEMMUZ DEMOKRASİ NÖBETİNİN 2. GÜNÜ

Turhal’da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolaysıyla anma programı 2. gününde de devam etti.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ ANILDI

Turhal’da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolaysıyla anma programı yapıldı.

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi tarafından 15 Temmuz Anma Programları çerçevesinde 15 Temmuz şehitlerimizin anısına Turhal Seyir Tepesi girişinde ağaç dikimi gerçekleştirildi.

15 TEMMUZ ANISINA ŞEHİTLER ORMANI OLUŞTURULDU

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi tarafından 4.Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen programında Abdurrahman ÖNÜL konser verdi.

ABDURRAHMAN ÖNÜL BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI