GÜNCEL HABERLER

Kurban Bayramı için bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER, bayramların sevgi, dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duygularının pekiştiği günler olduğunu ifade etti.

BAŞKANIMIZ YILMAZ BEKLER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI..

detaylar için tıklayın
21. Kocakavak Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Türk Okçuluğu Yarışması ile Yıldızlar Türkiye Karakucak Şampiyonası güreşleri yapıldı.

FESTİVAL’E GÜREŞ VE OKÇULUK YARIŞMASI DAMGA VURDU

detaylar için tıklayın
21. Turhal Kocakavak Kültür ve Sanat Festival etkinlikleri kapsamında Hacivat-Karagöz Gölge oyunu ile Sokak Sanatçıları konseri düzenlendi.

21. KOCAKAVAK KÜLTÜR VE SANAT FESTİVAL ETKİNLİKLERİ HACİVAT-KARAGÖZ İLE BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Tokat'ın Turhal ilçesinde ana arterler ve kentin birçok noktasında belediye ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor.

ÇARŞI MERKEZİ ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

detaylar için tıklayın
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 14 Ağustos 2015 tarihinde teröristler tarafından şehit edilen hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Yasin Gencer için evinin önünde belediyemiz ve ailesi tarafından mevlit okutuldu.

ŞEHİT YASİN GENCER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

detaylar için tıklayın
Haykonfed üyelerini ağırlayan Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER, hayvanlara yönelik yaptıkları çalışmaları anlatarak, belediyenin sokak hayvanlarına barınak yapma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

HAYKONFED'EN BAŞKANIMIZ BEKLER'E ZİYARET