GÜNCEL HABERLER

Belediyemiz tarafından, Çarşamba Pazar yerinde, özel olarak yaptırılan ikram aracıyla, vatandaşlara ve esnaflara çorba ikramı yapıldı.

TURHAL BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ SICAK ÇORBA İKRAMI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediye zabıta ekiplerimiz son kullanma tarihi geçen yüzlerce ürüne el koydu.

ZABITA EKİPLERİMİZ YÜZLERCE ÜRÜNE SATILMADAN EL KOYDU

detaylar için tıklayın
Başta çevre ve temizlik olmak üzere diğer Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere kiralanan araçların yerine kendi araçlarımızı satın alarak halkımızın hizmetine sunuyoruz.

TURHAL BELEDİYESİ'NDE KİRALIK ARAÇ DÖNEMİNİ SONLANDIRIYORUZ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER, ‘’Yılda 6 milyon enerji maliyetini Rüzgar Santrali kurarak karşılayacağız.’’ dedi.

TURHAL BELEDİYESİ KENDİ ELEKTRİĞİNİ ÜRETECEK

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER’İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

detaylar için tıklayın

BAŞKAN BEKLER: “BİZİM TEK DERDİMİZ VE DÜŞÜNCEMİZ HİZMETTİR”

Belediye Başkanımız İlker BEKLER, Fen İşler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanımız İlker BEKLER, belediye olarak çalışmalarını hızla sürdüreceklerini belirterek, " Bizim tek derdimiz ve düşüncemiz hizmettir" dedi.