GÜNCEL HABERLER

BAŞKAN BEKLER: “BİZİM TEK DERDİMİZ VE DÜŞÜNCEMİZ HİZMETTİR”

Belediye Başkanımız İlker BEKLER, Fen İşler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanımız İlker BEKLER, belediye olarak çalışmalarını hızla sürdüreceklerini belirterek, " Bizim tek derdimiz ve düşüncemiz hizmettir" dedi.

detaylar için tıklayın
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81'inci yıl dönümünde ilçemizde düzenlenen tören ve etkinliklerle anıldı.

TURHAL’DA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER’İN 10 KASIM MESAJI

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER ilçede açılan organ bağış standına ziyaret ederek gönüllü bağışçı oldu.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER ORGAN BAĞIŞÇISI OLDU

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

detaylar için tıklayın
Hayırsever Mehmet Güven öncülüğünde hayırsever işadamları tarafından yaptırılan Turhal Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu binası açıldı.

TURHAL UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU BİNASI AÇILDI.