GÜNCEL HABERLER

Belediye Başkanımız Yılmaz Bekler Babamın Kemikleri sinema filmi setini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

BABAMIN KEMİKLERİ SİNEMA FİLMİ SETİNE SÜRPRİZ ZİYARET

detaylar için tıklayın
Babamın Kemikleri Sinema filmi ekibiyle bir araya gelen Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER açıklamalarda bulundu.

USTA OYUNCU CEM DAVRAN VE YÖNETMEN ÖZKAN ÇELİK İLE ÖZEL RÖPORTAJ

detaylar için tıklayın
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yeni uygulamalar hayata geçiyor.

HAFTALIK HABER BÜLTENİ VE PROGRAMLAR YAYINLANACAK

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER Şeker fabrikasını ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

ŞEKER FABRİKASINA TATLI ZİYARET

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER Borsa Mahallesi ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

"1978'DE GELİN GELDİĞİ MAHALLEDE İLK DEFA ALTYAPI ÇALIŞMASI GÖRDÜ"

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız  Yılmaz BEKLER, Turgut Özal Caddesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

TURGUT ÖZAL CADDESİ ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILIYOR.

Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER, Turgut Özal Caddesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.