GÜNCEL HABERLER

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler Belediye içi hizmet toplantısında, personeller ile bir araya gelerek aday adaylığını açıkladı.

TURHAL BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ BEKLER ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

TURHAL BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ BEKLER’DEN 10 KASIM MESAJI

detaylar için tıklayın
Tokat'ın Turhal ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor.

TURHAL'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR

Tokat'ın Turhal ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor.

detaylar için tıklayın
Tokat’ta 24 milyon liraya mal olan bölgenin en büyük et kombinası ve parçalama tesisinin bölgedeki hayvan ve et üretimine katkı yapması bekleniyor.

TOKAT'A ET KOMBİNASI VE PARÇALAMA TESİSİ KAZANDIRILDI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, 243 milyon TL'lik bütçe ile projelerinin yüzde 95'ini 4 yılda gerçekleştirdiklerini kaydetti.

TURHAL'DA 4 YILDA BÜYÜK DEĞİŞİM

detaylar için tıklayın
Tokat Gündem Gazetesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 18'incisi gerçekleştirilen Tokat Enleri Ödül Töreni'nde Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler yılın belediye başkanı seçildi.

TURHAL BELEDİYE BAŞKANI BEKLER'E YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ