GÜNCEL HABERLER

İlçemizde bulunan eski karakol binasının bulunduğu arsa otopark olarak tahsis edildi.

PAZAR YERİNİN PARK SORUNA KÖKLÜ ÇÖZÜM

detaylar için tıklayın
Yaz aylarında su tüketimine bağlı olarak su depolarında su seviyesinin azalmasını önlemek amacıyla Gazi Osman Paşa ve Cumhuriyet mahallelerinde yaptığımız yeni sondaj çalışmasını tamamlandı.

GAZİ OSMAN PAŞA VE CUMHURİYET MAHALLELERİNDE YENİ SONDAJ ÇALIŞMASI TAMAMLANDI.

detaylar için tıklayın
15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümü münasebetiyle ülkemiz genelinde olduğu gibi, ilçemizde de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

TURHAL’DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi hafta sonu yapılacak olan LGS sınavı öncesinde sınav yapılacak okullarda dezenfekte çalışmaları yaptı.

LGS SINAVI ÖNCESİNDE SINAV YAPILACAK OKULLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI YAPILDI.

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanımız İlker BEKLER mesajında;

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER'İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi, Koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesiyle 11 Mayıs’tan itibaren açılan berberler, kuaförler ve güzellik salonlarını dezenfekte etmeye başladı.

TURHAL’DA BERBERLER, KUAFÖRLER VE GÜZELLİK SALONLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR.