GÜNCEL HABERLER

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Beklere Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu tarafından yılın Belediye Başkanı ödülü verildi

BAŞKAN BEKLER’E YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ

detaylar için tıklayın
Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler esnafın halı saha maçı davetini geri çevirmeyerek Belediye personelleri ile halı saha da maç yaptı.

ESNAF DAVET ETTİ BAŞKAN PERSONELİ İLE SAHAYA ÇIKTI

detaylar için tıklayın
Turhal  Belediye  Başkanı Yılmaz Bekler Makam arabasını taksi şoförü gibi kullanarak  vatandaşların hizmetine açtı

MAKAM ARABASI TAKSİ OLDU

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler Makam arabasını taksi şoförü gibi kullanarak vatandaşların hizmetine açtı

detaylar için tıklayın
Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler  Turhal Belediyesi hayvan barınağını ziyaret ederek Turhallı vatandaşlara çağrıda bulundu

ONLAR İÇİN BİR KAP SU BİR KAP YEMEK

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler Turhal Belediyesi hayvan barınağını ziyaret ederek Turhallı vatandaşlara çağrıda bulundu

detaylar için tıklayın

Turhal’da fotoğraf sanatçılarının görüntülerini kartpostallık kareler, Turhal Belediyesinin düzenlediği sonbahara veda kışa merhaba fotoğraf sergisinde sergilendi.

TOPLANMAYAN YAPRAKLAR SERGİYE DÖNÜŞTÜ

detaylar için tıklayın
Tural Belediyesi, Dünya Engelliler Günü etkinleri kapsamında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

TURHAL BELEDİYESİ'NDEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ