GÜNCEL HABERLER

Turhal Belediyesi tarafından “Hanımeli El Emeği Göz Nuru Pazarı” kapalı pazar yerinde 15 Mayıs Pazartesi günü açılışının yapılacağı açıklandı.

HANIMELİ EL EMEĞİ GÖZ NURU PAZARI AÇILIYOR

detaylar için tıklayın
Turhal İlçe Müftülüğü personelleri, Başkanımız Yılmaz BEKLER, Belediye Başkan Yardımcımız Yusuf GENİŞ ve Belediye personellerimize “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle karanfil dağıttı.

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN KUTLU DOĞUM KARANFİLİ

detaylar için tıklayın
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hanifi VURAL ve Genel Sekreter Ekrem ANAÇ Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER’i makamında ziyaret etti.

REKTÖR’DEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan “Temiz Çevre – Geri Dönüşü Hareketi” projesinin tanıtımı vatandaşlarımıza yapılmaya başlandı.

TEMİZ ÇEVRE- GERİ DÖNÜŞÜM HAREKETİ

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ilçemizde yol, kaldırım, altyapı çalışmalarına başladı.

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATIYORUZ

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü alt yapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

HER ŞEY VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN…