GÜNCEL HABERLER

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3'üncü sene-i devriyesi münasebetiyle ülkemiz genelinde olduğu gibi, ilçemizde de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMADI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi, sağlıklı ve temiz bir çevre için ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde tüm mahalle ve sokaklar uçan ve yürüyen haşerelere karşı etkin bir biçimde ilaçlanıyor.

TURHAL BELEDİYESİ, İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

detaylar için tıklayın
Belediyemiz tarafından 2017 yılında Şırnak Uludere ilçesinde Şehit olan Astsubay Üstçavuş Şenel AĞIL için şehadetinin 2. yılında mevlit okutuldu.

ŞEHİT ASTSUBAY ÜSTÇAVUŞ ŞENEL AĞIL İÇİN MEVLİT OKUTULDU.

detaylar için tıklayın
Tokat İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hidayet ARIKAN, Turhal Nevşehir Jandarma Komando Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Aksoy AĞTÜRK,

TOKAT İL JANDARMA KOMUTANI J.ALB.HİDAYET ARIKAN,IN ZİYARETİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER 15 Temmuz Şehit Parkı önünde ziyarete açılan müzeyi ziyaret etti.

ÇANAKKALE DESTANLARI MÜZESİ GEZİCİ TIRI İLÇEMİZDE...

detaylar için tıklayın
Kaymakamlığımız ve Belediyemiz işbirliği ile #Sıfır Atık Projesi kapsamında 1250 bez çanta dağıtılarak 12500 pet şişe geri dönüşüme kazandırılmıştır.

SIFIR ATIK PROJESİNE TAM DESTEK