GÜNCEL HABERLER

Belediye Başkanımız İlker BEKLER Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanımız İlker BEKLER mesajında;

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER'İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi, Koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesiyle 11 Mayıs’tan itibaren açılan berberler, kuaförler ve güzellik salonlarını dezenfekte etmeye başladı.

TURHAL’DA BERBERLER, KUAFÖRLER VE GÜZELLİK SALONLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR.

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında başlattığı dezenfekte çalışmalarını cadde, sokak, park ve yeşil alanlarda devam ettiriyor.

TURHAL'DA KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından korona virüs salgınına karşı, pazarcı esnaflara kişisel koruyucu malzeme olarak hijyenik maske ve eldiven dağıldı.

TURHAL’DA PAZAR ESNAFINA MASKE DAĞITILDI

detaylar için tıklayın
Turhal Belediyesi Koronavirüs salgını ile mücadeleye tüm imkânları ile aralıksız devam ediyor. Virüsün ülkemizde görüldüğü ilk gün itibari ile mücadele seferberliği başlatan Turhal Belediyesi ekipleri, her alanda çalışmalarını sıklaştırdı.

TURHAL’DA COVID-19 TEDBİRLERİ

detaylar için tıklayın
Belediye Başkanımız İlker BEKLER Regaip Kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLKER BEKLER; MÜBAREK ÜÇ AYLAR KARDEŞLİĞE VE HUZURA VESİLE OLSUN.