Anneler Gününde Şehit Anneleri Unutulmadı 30 Mayıs 2024, 13:29
Anneler Gününde Şehit Anneleri adına düzenlenen yemek programına katılan Belediye Başkanımız M.Erdem Ural ‘’Her zaman sizlerle birlikte olacağız, Anneler Gününüz kutlu olsun’’ dedi.
Anneler Gününde Şehit Anneleri adına düzenlenen yemek programına katılan Belediye Başkanımız M.Erdem Ural ‘’Her zaman sizlerle birlikte olacağız, Anneler Gününüz kutlu olsun’’ dedi.
Turhal Kaymakamlığı ve Turhal Belediyesi Anneler Günü için Şehit Anneleri için özel bir yemek programı düzenledi. Düzenlenen programa katılan Belediye Başkanımız M.Erdem Ural, Şehit Anneleri ile sohbet etti, taleplerini dinledi.
Ülkemizde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşıyorsak bunu Şehit ve Gazilerimize borçluyuz.
Anneler Günü vesilesiyle sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum.’’ diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı M.Erdem Ural ’’ Sizler, en değerli varlıklarınızı, yavrularınızı ülkemizin bağımsızlığı için şehit verdiniz. Bugün hür bir ülkede yaşıyorsak bunu, kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Sizler için ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Her zaman yanınızda olacağız. Anneler Günü’nüz kutlu olsun. '’ dedi.
Program, Şehit Annelerine hediye takdimi ile sona erdi.






DIĞER HABERLER
-
Çevlikler İlkokulu'nda İtfaiye Haftası
29 Eylül 2026, 18:57 -
Üniversite Öğrencilerine Tertemiz Destek
28 Eylül 2026, 16:24 -
Asfalt Çalışmalarında Çevreci ve Tasarruflu Dönem
15 Eylül 2026, 16:44 -
Vekil Aldemir’den Başkan Ural’a Ziyaret
14 Eylül 2026, 17:14 -
Turhal’da Yeni Eğitim Yılı Heyecanı: Başkan Ural Öğrencilerle Buluştu
14 Eylül 2026, 12:33 -
Başkan Ural Sözünü Tuttu:Buğlem, Fazıl Say ile Buluştu
08 Eylül 2026, 18:21 -
Turhal’ın Parkları Kendi Serasından Çiçeklerle Süsleniyor
08 Eylül 2026, 18:20 -
Turhal’ın Parkları Kendi Serasından Çiçeklerle Süsleniyor
08 Eylül 2026, 18:15 -
Turhal'da Zafer Coşkusu
31 Ağustos 2026, 02:23 -
Turhal'da Kahkaha Tufanı: Yıldızlar Sahnede
29 Ağustos 2026, 13:29

